NAKON najnovijeg gubitka rukog patrolnog broda „Sergej Kotov“, 5. marta, ponovo su se iskazale slabosti, tromost, bezidejnost i nedostatk samoinicijative, što povrđuje naše ranije kritike odnosa Rusa prema pravilnoj upotrebi, obezbeđenju i zaštiti svoje flote.

Komentari (2)

Jovo

06.03.2024. 21:23

Sve napredniji zapadne bespilotne letilice i camci kojima upravljaju NATO oficiri uz asistenciju sluzbe koja objedinjuje podatke sa svih mogucih satelita i vojnih i privatnih koji danonocno detaljno oamatraju rusku teritoriju posebno onu koju su Rusi oslobodili od pocetka SVO. NATO je sve vise ukljucen u rat protiv Rusije.

Xman

06.03.2024. 21:56

Iste greske se ponavljaju i sa okupljanjem velikog broja vojnika u blizini fronta i domet Ukrajinske artiljerije i zbog toga su izginule stotine vojnika .Nazalost sporo uce ,ovi napadi su djelo zapadnih informacija koje su date ukrajincima a definitivno camci su navodjeni sa americkim ili engleskim satelitima ili avionima.Sve vise su ruski naftni terminali i skladista goriva na udaru kao i rafinerije do ruska strana zbog nekog razloga to necini.