LOŠE VESTI ZA UKRAJINU IZ AMERIKE: Putin vam ih nikada neće vratiti

Novosti online

16. 03. 2024. u 14:17

RUSKI predsednik Vladimir Putin nikada neće vratiti teritorije koje je izgubila Ukrajini, rekao je dopisnik Foks njuza Bendžamin Hol .

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА УКРАЈИНУ ИЗ АМЕРИКЕ: Путин вам их никада неће вратити

Foto: Profimedia/Shutterstock/Ilustracija

- Mislim da ako sada postavite takvo pitanje Vladimiru Putinu, on će reći da nikada neće odustati od teritorija koje je uspeo da zauzme. A čini mi se da se to nikada neće dogoditi. Mislim da će u jednom trenutku doći verovatno neka vrsta sporazuma o prekidu vatre - smatra novinar, prenosi RIA Novosti.

Hol je dodao da čak i ako Kijev dobije paket pomoći od 60 milijardi dolara, to će biti njegov poslednji. On je takođe upozorio da Rusija nastavlja da jača tako što svoju ekonomiju stavlja na ratnu osnovu.

- Stoga, u ovom trenutku za Zapad nije pitanje kako vratiti ove zemlje, već kako sprečiti Putina da sebi zauzme još više teritorija - zaključio je on.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je u sredu u intervjuu novinaru Dmitriju Kiseljevu da je Rusija spremna da vodi ozbiljan razgovor o mirnom rešavanju ukrajinskog sukoba na osnovu realne situacije na terenu. 

Istovremeno, predsednik je naglasio da ruska strana neće ulaziti u pregovore samo zato što Oružanim snagama Ukrajine ponestaje municije i da neće dozvoliti da se mirovni proces iskoristi za akumulaciju vojnih resursa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)