VELIKI UKRAJINSKI NAPAD NA BELGOROD: Eksplozije odjekuju gradom (VIDEO)

Novosti online

16. 03. 2024. u 16:34

UKRAJINSKE formacije ponovo u ovom trenutku granatiraju Belgorod iz MLRS-a. Trenutno protivvazdušna odbrana odbija napad.

ВЕЛИКИ УКРАЈИНСКИ НАПАД НА БЕЛГОРОД: Експлозије одјекују градом (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Telegram

Nekoliko projektila PBO nije nije mogao da se presretne, šteta je nastala u privatnom sektoru, a ruševine su pale na jedno od gradskih preduzeća.

Prema nekim izveštajima, položaj Oružanih snaga Ukrajine u Lipcima, odakle je izvršeno granatiranje Belgoroda, napadnut je projektilom iz OTRK-a Iskander.

Legija "Sloboda Rusije" , čiji se pripadnici bore na strani Ukrajine, za danas je najavila masovni napad na vojne objekte i položaje ruskih oružanih snaga u Belgorodu

Saopšteno je da će to biti izvršeno u 17 časova. Stanovnici koji nisu imali vremena da napuste region pozvani su da odu u skloništa: "Ne morate da postanete živi štit za Putinove snage bezbednosti. Čuvajte sebe i svoje najmilije."

(Informer)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte trejler za film "Žetva"

KLUZIVNO: Pogledajte trejler za film "Žetva""/>

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu