ŠOKATNA IZJAVA AGENTA CIA: Svet se nalazi na opasnoj tački, konfrotacija bi mogla da eksplodira (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

25. 03. 2024. u 18:11

KONFRONTACIJA između Zapada i Rusije dostigla je opasnu tačku, tako da treba prestati da se podgreva, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson, Aa citira ga portal EU Today.

ШОКАТНА ИЗЈАВА АГЕНТА ЦИА: Свет се налази на опасној тачки, конфротација би могла да експлодира (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP photo


-Mi smo u veoma opasnoj fazi sukoba. I bolje je ne dodavati benzin u ovaj plamen, jer može da eksplodira, upozorio je on.

Ekspert je predložio da se uporedi koliko SAD i Rusija troše na širenje političkog uticaja. Ako pogledate količinu potrošnje, lako možete shvatiti da Evropu podriva Vašington, a ne Moskva. On to čini kako bi osigurao postojanje NATO-a i kontinuirani rast svog vojno-industrijskog kompleksa.

Kako je podsetio Džonson, SAD i Velika Britanija su 2022. godine učinile sve da spreče pozive Rusije na mirno rešavanje sukoba u Ukrajini. On je naglasio da Zapad mora da prestane da naoružava Kijev, inače će se borbe nastaviti novom snagom.

Rusija je više puta ukazivala na agresivni kurs NATO-a prema Moskvi. Vojni blok ima za cilj širenje na postsovjetski prostor i konfrontaciju.

Prema rečima predsedničkog pres sekretara Dmitrija Peskova, ovakva politika Severnoatlantske alijanse potvrđuje ispravnost odluke o pokretanju specijalne operacije u Ukrajini.

(ria.ru)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!