"UKRAJINA STOJI IZA TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI" Hitno se oglasio Patrušev

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 03. 2024. u 11:37

SEKRETAR Saveta za bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev izjavio je danas da Ukrajina stoji iza terorističkog napada izvedenog u Moskvi u Krokus siti holu, prenose RIA novosti.

УКРАЈИНА СТОЈИ ИЗА ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА У МОСКВИ Хитно се огласио Патрушев

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Shutterstock/Ilustracija

- Naravno, Ukrajina - odgovorio je Patrušev na pitanje novinara da li iza terorističkog napada stoji Ukrajina ili teroristička organizacija ISIS*, zabranjena u Ruskoj Federaciji.

Podsetimo, pucnjava i požar dogodili su se 22. marta uveče pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Dopisnik RIA Novosti koji je prisustvovao incidentu javio je da je nekoliko maskiranih i bez maski muškaraca upalo u salu, pucalo na ljude iz neposredne blizine i bacalo zapaljive bombe. Prema poslednjim podacima Istražnog komiteta, poginulo je 139 osoba.

BONUS VIDEO: 

BRUKA: Pogleđate kako su Đilasovi i Šolakovi mediji obeležili godišnjicu NATO agresije

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024