"NIJE VREME ZA OPUŠTANJE" Putin: Moramo pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji

Novosti online

26. 03. 2024. u 15:37

NIJE vreme za opuštanje, sve akcije sada treba da budu posvećene uspehu Rusije u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОПУШТАЊЕ Путин: Морамо победити у специјалној војној операцији

Foto Tanjug/AP

- U današnjim uslovima, sve što radimo, u svim sferama našeg života, treba da bude posvećeno uspehu Rusije u ovoj oblasti. To znači da tužilaštvo, naravno, zadržava najvažnije instrumente za postizanje uspeha. Ne smemo ni u kom slučaju dozvoliti bilo kakvu opuštenost. Moramo da usmerimo sve organe vlasti, sve građane zemlje da se striktno pridržavaju postojećih normi i zakona - rekao je Putin na sednici kolegijuma Državnog tužilaštva.

- Moramo biti sabrani i efikasni, bez opuštenosti, bez obzira na sve - dodao je ruski lider.

Po njegovim rečima, Rusija se bori da zaštiti svoje interese, ali su je protivnici naterali da ih brani vojnim sredstvima.

- Naša zemlja se, kao što znate, bori da zaštiti svoje vitalne interese, za pravo na samostalan, suvereni razvoj. I, nažalost, oni koji nam ne žele dobro, naši konkurenti, protivnici su nas naterali da te interese branimo vojnim putem - istakao je Putin.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!