ZAHAROVA PONOVO ISMEJALA ZAPAD: Ruskinja bez dlake na jeziku

Милица Шкорић
Milica Škorić

13. 05. 2024. u 15:03

PREDSTAVNICI zapadnog sveta koji raspravljaju o legitimnosti inauguracije ruskog predsednika i drugim ustavnim procedurama treba da obrate pažnju na žalosnu situaciju sa sličnim pitanjima u Sjedinjenim Državama, gde se tokom vekova razvila „tradicija“ pokušaja atentata na predsednike, rekla je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na svom Telegram kanalu.

ЗАХАРОВА ПОНОВО ИСМЕЈАЛА ЗАПАД: Рускиња без длаке на језику

Foto: Jutjub/Ruptly/Depositphotos

Ona je napomenula da „nežnost koja se pretvara u zbunjenost“ prati „farsičnu diskusiju na Zapadu o legitimnosti izbora, inauguracije, imenovanja vlade i drugih ustavnih procedura u Rusiji“.

- Čini mi se da bi bilo dobro da svi ovi „rezonanti“ iz struktura orijentisanih na NATO za početak reše sopstvene „legitimnosti“ - napisala je Zaharova.

Ona je istakla da branioci „demokratije, vladavine prava i ljudskih prava” među „zapadnjacima” iz nepoznatog razloga ne obraćaju pažnju na izjave demokrata u SAD o potrebi eliminacije bivšeg predsednika i predsedničkog kandidata Donalda Trampa.

Pored toga, predstavnica Ministarstva spoljnih poslova navela je pokušaje atentata na američke predsednike i predsedničke kandidate od 1835. do 2011. godine, uz napomenu da je „tradicija strašna, ali je, kako kažu, uspostavljena“.

BONUS VIDEO: PROJEKTIL RUŠI ZGRADU - Pogledajte šta su snimile sigurnosne kamere u Belgorodu

(RIA)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)