OD UKRAJINE NEĆE OSTATI NIŠTA: Taker Karlson otkrio kada bi cela država mogla da nestane

Novosti online

01. 06. 2024. u 08:57

SAD su izdale Kijev i kao rezultat toga od Ukrajine možda neće ostati ništa kroz 50 godina, smatra novinar Taker Karlson.

ОД УКРАЈИНЕ НЕЋЕ ОСТАТИ НИШТА: Такер Карлсон открио када би цела држава могла да нестане

Foto: Profimedia

- Oni u Ukrajini već prodaju zemlju stranim investitorima, napuniće Ukrajinu migrantima iz trećeg sveta i Ukrajina će prestati da postoji za 50 godina… Nijedna država ih nije izdala kao mi - rekao je Karlson u razgovoru sa sinom bivšeg predsednika SAD, Donaldom Trampom mlađim.

Tramp mlađi je rekao da ne razume šta Vašington podrazumeva pod „pobedom u Ukrajini“.

- Niko ne objašnjava šta znači pobeda u Ukrajini (za sadašnju američku administraciju)? Da li je Ukrajinci i Rusi treba da izginu do poslednjeg? - zapitao je on.

Prethodno je Karlson izjavio da je američki spoljnopolitički establišment u proteklih 20 godina razmišljao o mogućnosti vojnog sukoba sa Rusijom.

Novinar smatra da se situacija u Ukrajini može smatrati poslednjim pokušajem Vašingtona da demonstrira svoju moć u inostranstvu, koji je propao.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)