"UKOLIKO ME STAVE U KUĆNI PRITVOR..." Tramp upozorava - To je tačka ključanja za američku javnost

Tanjug

02. 06. 2024. u 17:09

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp izajavio je danas da ukoliko bude stavljen u kućni pritvor, da bi to bila "tačka ključanja" za američku javnost koja, kako smatra, "ne bi to tolerisala".

УКОЛИКО МЕ СТАВЕ У КУЋНИ ПРИТВОР... Трамп упозорава - То је тачка кључања за америчку јавност

Foto Tanjug/AP

- Nisam siguran da bi javnost to tolerisala. Smatram da bi tako nešto bilo previše za javnost da proguta. U nekom trenutku, došlo bi to tačke ključanja - rekao je Tramp u intervjuu za Foks njuz, koji je emitovan danas.

Porota Okružnog suda na Menhetnu proglasila je 31. maja Trampa krivim za falsifikovanje poslovnih dokumenata kako bi prikrio isplate porno glumici Stormi Danijels uoči izbora 2016. godine, koja tvrdi da je bila u vezi sa njim. Sudija Huan Merčan zakazao je ročište za izricanje kazne za 11. jul.

Tramp je, takođe, rekao da je suđenje palo teško njegovoj porodici, posebno je bilo "izuzetno loše" za njegovu suprugu Melaniju.

- Imam divnu ženu koja mora da sluša te stvari sve vreme. Stavljaju sva ta opaka imena pojedinih ljudi, a ja čak nisam u mogućnosti da se branim zbog zabrane izražavanja. Na mnoge načine, to je teže za moju porodicu nego za mene - naveo je Tramp, a preneo američki Politiko.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ GLASAO NA NOVOM BEOGRADU: Predsednik ispunio građansku dužnost

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama