PRINC HARI PRELOMIO: Otkazao prisustvo na venčanju godine, ovo je razlog

Tanjug

06. 06. 2024. u 12:03

PRINC Hari otkazao je prisustvo na "venčanju godine" jednog do najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, vojvode od Vestminstera Hjua Grosvenora, jer je shvatio da bi njegovo prisustvo izazvalo burne reakcije zbog zategnutih odnosa koje princ ima sa svojom porodicom.

ПРИНЦ ХАРИ ПРЕЛОМИО: Отказао присуство на венчању године, ово је разлог

Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File

I Hari (39) i njegov brat princ Vilijam dugogodišnji su prijatelji Grosvenora, koji će se u petak oženiti menadžerkom Olivijom Henson u katedrali u Česteru, objavio je danas Dejli mejl.

Planirano je da princ Vilijam bude predvodnik na svečanom događaju, kome će prisustvovati desetine zajedničkih prijatelja porodice, od kojih neki više ne razgovaraju sa princom Harijem.

- Obe strane (i vojvoda od Vestminstera i princ Hari) su zaključile da nije zgodno da Hari prisustvuje venčanju. Bio je to sporazum između dva prijatelja - saopštio je časopis Pipl.

Časopis je, takođe, preneo prinčeve čestitke novopečenim mladencima.

Hju Grosvenor i njegova porodica već generacijama imaju blizak odnos sa kraljevskom porodicom. Vojvoda od Vestminstera, koji je nasledio titulu i porodično bogatstvo sa samo 25 godina kada mu je otac iznenada preminuo 2016. godine, kum je i princu Džordžu (10), najstarijem sinu princa Vilijema i Kejt Midlton.

Venčanje Hjua i Olivije održaće se u petak, u podne, u katedrali u Česteru.

BONUS VIDEO: BITKA ZA KARTUM: Pogledajte snimak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama