PRONAĐENO TELO NESTALOG VODITELJA: Gradonačelnik grčkog ostrva potvrdio - "Spotakao se i pao kod plaže"

Novosti online

09. 06. 2024. u 10:34 >> 11:14

TOKOM potrage za poznatim britanskim voditeljem i doktorom Majklom Mozlijem, koji je nestao u Grčkoj, pronađeno je telo. Telo je pronađeno u pećini na ostrvu Simi, saopšteno je iz policije.

ПРОНАЂЕНО ТЕЛО НЕСТАЛОГ ВОДИТЕЉА: Градоначелник грчког острва потврдио - Спотакао се и пао код плаже

Foto: FejsbukPrintskrin

Kako su naveli zvaničnici, pećina kod koje je pronađeno telo nalazi se na samo deset metara od plaže, ali je potraga trajala danima jer bilo uz visoku drvenu ogradu, koja je zaklanjala pogled. telo je najpre prepoznato po odeći.

- Čovek je prešao celu rutu, stigao do odredišta i 10 metara od plaže se spotakao, pao... Ne znam šta da kažem, 200 ljudi je na ovoj plaži svaki dan i mnogo čamaca dolazi i odlazi svaki dan - rekao je gradonačelnik ostrva, Lefterisu Papakalodukasu.

Ovaj 67-godišnjak, poznat po svojim TV programima i podkastu na BBC Radiju 4, nestao je u sredu dok je bio na odmoru na grčkom ostrvu Simi.

Podsećamo, on je nestao u sredu nakon što je ostavio suprugu na plaži Agios Nikolaos da bi krenuo u šetnju oko 13:30 po lokalnom vremenu (11:30 BST).

Foto: FejsbukPrintskrin

Njegova supruga je kasnije prijavila nestanak dr Mozlija, koji je bio bez telefona.

Grčka policija, vatrogasci, turisti i lokalni volonteri fokusirali su svoju potragu na stenovitu oblast severno od sela Pedi, gde je poslednji put primećen.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška