PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin obratio se rukovodstvu Ministarstva inostranih poslova Rusije i tom prilikom poručio je da NATO nastoji da pojača pritisak na one zemlje čiji razvoj pokušava da obuzda.

Komentari (3)

Dragan

14.06.2024. 14:21

"Najvece zapadne demokratije" pre svega Amglosaksonci su spremale i isprovocirale i rat u Jugoslaviji kao idl druge pljackaske ratove u zemljama bogatim naftom, ne samo u Ukraini koja takodje ima velika prirodna bogastva i predstavljala bi odskocnu dasku za dalji prodor na istok zapadnim ujedinjenim hijenama.

Tok

14.06.2024. 14:28

Osvrt: egoizam i bahatost zapadnih zemalja doveli su do sadašnjeg stanja stvari, a svet se približio kataklizmi naroda. Demokratska društva to ne rade a ovi huškaju,ubijaju i otimaju. Čemu Ukrajina nije kriva za progon i nasilništvo nas Rusima i ostalim. Kako Rusija nije u EU a Evropska civilizacija i teritorija. Zar pohlepa bogatog treba da uništi slobodu i život.Zato je zapad u krizi čoveka i duha. Videće se delovanje zapada G7 u narednom periodu kada je pozvan i Papa za neki blagoslov. Papa je katolik svih zemalja katolika i blagoslov je isti za sve ali bogati pohlepni misle da su samo oni dar? božji.