OVAKO SADA IZGLEDA KEJT MIDLTON: Prva slika u javnosti nakon šest meseci borbe protiv raka (FOTO)

Novosti online

15. 06. 2024. u 11:42

KEJT Midlton pojavila se danas na "Trooping the Colour" ceremoniji u Londonu, nakon što je šest meseci nije bilo na javnim događajima, nakon božićne šetnje u Sandingemu.

ОВАКО САДА ИЗГЛЕДА КЕЈТ МИДЛТОН: Прва слика у јавности након шест месеци борбе против рака (ФОТО)

Foto: Profimedia

Svoju dugačku kosu skupila je u punđu i stavila beli šešir sa velikim obodom i sa crnom trakom okolo. Mnogi su komentarisali da je princeza na jučerašnjoj fotografiji jako mršava, ali sada, kada je ponovo vidimo u njenoj najlepšoj odeći, ona odiše svojom prepoznatljivom elegancijom.

Još u martu se pisalo o tom povratku, ali nakon njenog saopštenja o dijagnozi raka (22. marta) bilo je izvesno da se neće pojaviti u javnosti. Poslednjih nekoliko dana u javnosti se pojavljivao samo princ Vilijam, a mnogi Britanci su se interesovali za Kejtino zdravlje, nadajući se da će se ona uskoro pojaviti.

Nakon sinoćne objave i nove fotografije princeze od Velsa, to se i desilo.

Foto: Profimedia

Kraljeva rođendanska parada, poznata kao "Trooping the Colour", svečani je događaj u Londonu, na kojem se članovi kraljevske porodice okupljaju na spektakularnoj vojnoj paradi.

Još juče je najavljeno da će se ona voziti u kočiji sa svojom decom, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom, pre nego što se pojavi na balkonu Bakingemske palate zajedno sa ostatkom kraljevske porodice.

Bakingemska palata potvrdila je da će Čarls (75) učestvovati u povorci, ali će se, u toku lečenja raka, voziti u kočiji, a ne na konju.

Od 1748. parada je obeležavala zvanični rođendan suverena, uprkos tome što je Čarlsov stvarni rođendan 14. novembra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto