OTKAZANI BROJNI LETOVI: Nestanak struje izazvao pravi kolaps, aerodrom izdao saopštenje

Novosti online

23. 06. 2024. u 14:55

AERODROM Mančester saopštio je putnicima koji putuju sa terminala 1 ili 2 savetuje da ne dolaze na aerodrom do daljnjeg i da kontaktiraju svoje avio-kompanije za najnovije informacije.

ОТКАЗАНИ БРОЈНИ ЛЕТОВИ: Нестанак струје изазвао прави колапс, аеродром издао саопштење

Foto: Tanjug AP

Naime, svi letovi sa dva glavna terminala na aerodromu u Mančesteru otkazani su nakon "značajnog nestanka struje".

Podrazumeva se da je nestanak struje pogodio samo aerodrom, nakon što se prvobitno mislilo da je zahvatio širu okolinu. Portparol aerodroma je rekao da su svi letovi sa terminala 1 i 2 otkazani "do daljeg".

Putnici koji su već na aerodromu suočili su se sa velikim kašnjenjima, a bilo je slučajeva da prtljag nekih ljudi nije bio na letovima. Takođe, putnici koji treba da lete sa terminala 3 mogu se suočiti sa kašnjenjima, ali bi trebalo da dođu na aerodrom kao i obično, osim ako njihova avio-kompanija ne savetuje drugačije, dodaje aerodrom.

FOTO: Tanjug/AP

Avio-kompanija, koja obavlja letove sa terminala jedan, saopštila je da postoje "veoma dugi redovi" zbog bezbednosti i ometanja obrade prtljaga, što znači da su putnici mogli da se ukrcaju na letove samo sa ručnim prtljagom.

U međuvremenu, jedan broj pristiglih letova se preusmerava na druge aerodrome, tako da svako ko treba da pokupi putnike sa aerodroma u Mančesteru treba da proveri pre nego što otputuju.

U međuvremenu, jedan broj pristiglih letova je preusmeren na druge aerodrome. Let Etihad ervejza sa međunarodnog aerodroma Abu Dabi Zajed preusmeren je na aerodrom u Birmingemu, prenosi Njuz Skaj.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i nastojimo da vratimo normalnu uslugu što je pre moguće - saopšteno je sa aerodroma.

(Telegraf Biznis)

BONUS VIDEO: KINESKI DRON PRVI NA MONT EVERESTU: Pogledajte kako nosi teret

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRUDNOĆA I PROŠIRENE VENE: Uzroci, posledice i saveti stručnjaka