BAJDEN JE DELOVAO KAO "BESNI STARAC" SA DOSTA VULGARNOSTI: Gilmor udario na aktuelnog američkog predsednika nakon debate sa Trampom

Novosti online

28. 06. 2024. u 11:14

AMERIČKI predsednik Džo Bajden je tokom svog nastupa u prvoj predsedničkoj debati protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa delovao kao „besni starac“ sa dosta vulgarnosti, rekao je bivši predsednik Republikanskog nacionalnog komiteta (RNC) Džejms Gilmor.

БАЈДЕН ЈЕ ДЕЛОВАО КАО БЕСНИ СТАРАЦ СА ДОСТА ВУЛГАРНОСТИ: Гилмор ударио на актуелног америчког председника након дебате са Трампом

Foto: EPA

- Mislio sam da je predsednik Bajden delovao je kao ljutiti starac i pokazao je mnogo vulgarnosti, što me je nekako začudilo - rekao je Gilmor, prenosi Sputnikglobe.

Gilmor je istakao da je Tramp uspešno razgovarao o afroameričkim biračima i problemu inflacije u Sjedinjenim Državama i uspešno se pozabavio haotičnim povlačenjem Bajdenove administracije iz Avganistana.

- Mislim da je Tramp sve razumeo, i naravno, pokazao je potpunu mentalnu oštrinu - dodao je Gilmor.

Bajden je posle prve predsedničke debate protiv Trampa pokazao da ne može da pobedi na predsedničkim izborima u novembru, dodao je Gilmor.

- Mislim da demokrate u Sjedinjenim Državama imaju problem. I mislim da imaju kandidata koji verovatno ne može da pobedi."

Gilmor je dodao da je šokiran.

Demokrate veruju da bi Bajden trebalo da se povuče, ali očekuje da će aktuelni predsednik nastaviti svoju trku u predsedničkoj trci. Brojne demokrate su navodno izrazile zabrinutost zbog Bajdenovog lošeg učinka i njegovih implikacija na budućnost njegove kandidature i čak govore o potencijalnim kandidatima koji bi mogli da ga zamene u predsedničkoj trci.

Kako je izgledala debata i šta su predsednički kandidati Tramp i Bajden rekli čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO