"NIJE BIO ISKREN..." Taker Karlson otkrio u kakvim su odnosima porodice Bajden i Obama

Novosti online

01. 07. 2024. u 15:22

BIVŠI predsednik SAD Barak Obama u privatnim razgovorima izražava sumnju da Džozef Bajden može da pobedi na predsedničkim izborima, napisao je novinar Taker Karlson na društvenoj mreži Iks.

НИЈЕ БИО ИСКРЕН... Такер Карлсон открио у каквим су односима породице Бајден и Обама

Foto: Tanjug/AP

- Obamin tvit u kojem on podržava Bajdena bio je neiskren. Privatno, Obama govori ljudima da Bajden ne može da pobedi, pa se zalaže za otvorenu konvenciju - otkrio je Taker Karlson. 

Karlson je aludirao na Obamin tvit u kom je bivši predsednik napisao da se "loše debate događaju", ali da se mora "izboriti između čoveka koji je proveo život boreći se za obične ljude i čoveka koji brine samo o sebi".

EPA

Karlson tvrdi da odnosi između porodica Obama i Bajden nikada nisu bili topli, a ponekad su čak bili i "neprijateljski".

- Ali u poslednje vreme su se pogoršali, uglavnom zbog Bajdenove žene Džil, jer ga je nakon debate izolovala od bilo koga ko bi ga mogao ubediti da odustane - naveo je Karlson.

- Džil Bajden je pokretačka snaga kampanje za reizbor svog supruga, baš kao što je bila i 2020. godine, kada su drugi članovi porodice, uključujući Bajdenovu sestru Val, smatrali da ne treba da se kandiduje - naveo je Karlson.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: JAPANSKI NAUČNICI KREIRALI ROBOTA: Nasmejano lice od živih ćelija kože

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor