EKONOMIST APELUJE NA BAJDENA: Zbunjeni starče, povuci se! Nesposoban si

Novosti online

04. 07. 2024. u 18:21

JOŠ jedan uticajni list poziva predsednika Džoa Bajdena da se povuče sa predsedničkih izbora 2024.

ЕКОНОМИСТ АПЕЛУЈЕ НА БАЈДЕНА: Збуњени старче, повуци се! Неспособан си

Foto: AAP Photo/Alex Brandon

Ekonomist u uvodniku objavljenom u četvrtak, tvrdi da je Bajdenov nastup u predsedničkoj debati Si-en-en-a bio „užasan“, ali je „zataškavanje bilo gore“.

- Bila je agonija gledati zbunjenog starca kako se muči da se priseti reči i činjenica. Njegova nesposobnost da izvede argument protiv slabog protivnika bila je obeshrabrujuća. Ali operacija njegove kampanje da negira ono što su desetine miliona Amerikanaca videle svojim očima je toksičniji od bilo čega drugog, jer njegovo nepoštenje izaziva prezir - navodi se u uvodniku.

Konstatujući slabe Bajdenove ankete protiv bivšeg predsednika Trampa u danima nakon debate, Ekonomist poziva demokrate da nastave da pozivaju Bajdena da se povuče.

- Demokrate s pravom tvrde da gospodin Tramp nije sposoban da bude predsednik. Ali debata i njene posledice su pokazale da i Bajden nije sposoban. Prvo, zbog njegovog mentalnog zdravlja . Gospodin Bajden i dalje može da deluje dinamično tokom kratkih pojavljivanja. Ali ne možete upravljati supersilom čitajući sa idiota. I ne možete staviti međunarodnu krizu na čekanje jer predsednik ima lošu noć.

List kaže da bi demokrate, koje se „podsmevaju“ republikancima zato što nisu uspeli da se suprotstave Trampu, trebalo da se „pogledaju u ogledalo“ kada je Bajden u pitanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca