ZELENSKI NE ZNA ŠTA GA JE SNAŠLO: Bajden ga najavio kao Putina, a njegova reakcija je hit (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

12. 07. 2024. u 08:26

AMERIČKI predsednik Džo Bajden napravio je neviđen gaf kad je ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog najavio kao ruskog lidera Vladimira Putina!

ЗЕЛЕНСКИ НЕ ЗНА ШТА ГА ЈЕ СНАШЛО: Бајден га најавио као Путина, а његова реакција је хит (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/ Censored Men

- Sada želim da predam reč predsedniku Ukrajine, koji ima hrabrosti koliko i odlučnosti, dame i gospodo, predsednik Putin - rekao je Bajden i krenuo da ustupi Zelenskom mesto za govornicom.

Međutim, nastao je momentalni tajac, a vidno zbunjeni Zelenski se ukopao u mestu i nije znao kako da reaguje. Pojedini svetski lideri nisu bili sigurni da li da aplaudiraju ili da čekaju da se Bajden ispravi.

- Zelenski - viknuo je neko iz publike, nakon čega je Bajden shvatio grešku.

- Predsednik Putin?! On će pobediti predsednika Putina! Predsednik Zelenski! Toliko sam fokusiran na to da pobedimo Putina. Moramo da brinemo o tome - rekao je Bajden, na šta se Zelenski nasmejao.

- Ja sam bolji - rekao je Zelenski.

- Vi ste mnogo bolji - odgovorio je Bajden.

Ponižavajuća zbrka se dogodila dok su se Bajden i lideri 19 drugih zemalja okupili da objave potpisivanje novog bezbednosnog sporazuma sa Ukrajinom.

Američki predsednik Džo Bajden napravio je potom još jedan veliki gaf kad je pomešao potpredsednicu Kamalu Haris i svog prethodnika Donalda Trampa na pomno praćenoj konferenciji za novinare na samitu NATO-a!

Novi lapsusi verovatno će dodatno podstaći zabrinutost oko mentalne sposobnosti američkog predsednika i još više ugroziti njegovu predsedničku kampanju.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!