"OVO JE PORUKA OD DONALDA TRAMPA" Nakon pokušaja atentata bivši predsednik SAD poručio pristalicama - "Nikada se neću predati"

Tanjug

14. 07. 2024. u 07:56

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp poručio je u mejlu svojim pristalicama, nakon što je ranjen na predizbornom skupu u Pensilvaniji, da se nikada neće predati.

ОВО ЈЕ ПОРУКА ОД ДОНАЛДА ТРАМПА Након покушаја атентата бивши председник САД поручио присталицама - Никада се нећу предати

Foto: AP Photo/Julia Nikhinson, File

"Ovo je poruka od Donalda Trampa", piše u kratkom mejlu, uz poruku "Nikada se neću predati", prenosi Si-En-En.

Osoba koja je pucala na skupu bivšeg predsednika i republikanskog kandidata Donalda Trampa ispalila je više hitaca sa "uzvišene pozicije" izvan mesta gde se održavao miting pre nego što su ga agenti tajne službe neutralisali, saopštili su zvaničnici.

"Američka tajna služba brzo je odgovorila zaštitnim merama i bivši predsednik Tramp je bezbedan. Jedan čovek iz publike je ubijen, a još dve osobe su zadobile kritične povrede", navodi se.

O incidentu se vodi istraga i Tajna služba je o događaju obavestila FBI, potvrdio je portparol službe Entoni Guljelmi. U pucnjavi na republikanskom skupu Tramp je tokom govora pogođen hicem u uho, nakon čega su ga pripadnici tajne službe sklonili sa govornice. 

Klikom ovde pogledajte novi snimak pokušaja atentata na Donalda Trampa. 

BONUS VIDEO:

Direktor Potočara priznao da je “genocid” u Srebrenici VELIKA LAŽ!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!