DONALDOVA "GLAVA" U RUKAMA POZNATE GLUMICE: Ovako su dehumanizovali Trampa pre atentata (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 07. 2024. u 21:06

DAN pre atentata na predsedničkog kandidata i bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, aktuelni američki predsednik Džozef Bajden je izjavio da je njegov rival „pretnja za naciju“.

ДОНАЛДОВА ГЛАВА У РУКАМА ПОЗНАТЕ ГЛУМИЦЕ: Овако су дехуманизовали Трампа пре атентата (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP Photo/ Gene J. Puskar

Takođe je i nekadašnja šefica Predstavničkog doma Nensi Pelosi u nedavnom intervjuu za MSNBC rekla da "Tramp mora da bude zaustavljen".

- Ovo nisu normalni izbori. On (Donald Tramp) da bude zaustavljen. On (Donald Tramp) ne može da bude predsednik - kazala je nedavno ona.

Komičarka Keti Grifin u centru je pažnje javnosti bila je 2017. godine zbog snimanja koje je uradila sa jednim fotografom.

Keti, koja je inače glasna protivnica Donalda Trampa, slikala se u stilu teroriste, dok za kosu drži "odsečenu glavu" predsednika Amerike.

Pripadnici Tajne službe evakuisali su Donalda Trampa sa predizbornog skupa u gradiću Batler u Pensilvaniji, nakon što se iz mase čulo nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Ranjeni Tramp je na kućnom lečenju nakon ukazane pomoći u bolnici. Jedan učesnik mitinga je ubijen, kao i napadač. FBI je saopštio i identitet atentatora – u pitanju je 20-godišnji Tomas Metju Kruks iz Betel Parka u Pensilvaniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!