VELIKA OPASNOST: Tramp apeluje posle atentata o kom priča cela Amerika - Kenediju Mlađem obezbediti zaštitu Tajne službe

Tanjug

15. 07. 2024. u 18:38

BIVŠI američki predsednik i predsednički kandidat Donald Tramp apelovao je danas da nezavisni predsednički kandidat Robert Kenedi Mlađi "odmah" dobije zaštitu Tajne službe.

ВЕЛИКА ОПАСНОСТ: Трамп апелује после атентата о ком прича цела Америка - Кенедију Млађем обезбедити заштиту Тајне службе

Foto: EPA/ Justin Lane

- U svetlu onoga što se danas dešava u svetu, verujem da je imperativ da Robert F. Kenedi Mlađi dobije zaštitu Tajne službe odmah. S obzirom na istoriju porodice Kenedi, ovo je očigledno ispravna stvar - napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Tramp je u subotu uveče pogođen iz vatrenog oružja u desno uvo tokom mitinga u Batleru u Pensilvaniji.

Tramp je zahvalio američkoj Tajnoj službi i podršci predstavnika zakona na njihovom "brzom odgovoru“ i izrazio saučešće "porodici čoveka koji je ubijen na mitingu, kao i porodici druge osobe koja je teško povređena.”

Mladić koji je pucao na Trampa je ubijen, poginuo je jedan učesnik skupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ATENTAT NA DONALDA TRAMPA - SVI DETALJI: FBI saopštio da se napad se tretira kao potencijalni teroristički čin (FOTO/VIDEO)