"AKO POBEDI, PREGOVARAĆE SA RUSIJOM O KRAJU RATA" Trampov kandidat otkrio: Ova država je glavni problem Amerike

Novosti online

16. 07. 2024. u 07:35

AKO Donald Tramp pobedi na izborima, pregovaraće sa Rusijom o okončanju sukoba u Ukrajini, rekao je republikanski potpredsednički kandidat Džej Di Vens u intervjuu za Foks njuz.

АКО ПОБЕДИ, ПРЕГОВАРАЋЕ СА РУСИЈОМ О КРАЈУ РАТА Трампов кандидат открио: Ова држава је главни проблем Америке

Foto: Profimedia

- Donald Tramp je obećao da će preći na pregovore sa Rusijom i Ukrajincima kako bi brzo okončali ovaj problem i kako bi Amerika mogla da se fokusira na pravi problem, a to je Kina - rekao je on.

Prema Vensu, time će se izbeći rizik od eskalacije i nuklearnog rata. Političar se, govoreći o višemilionskoj potrošnji Vašingtona za pomoć Ukrajini, zapitao o cilju koji Sjedinjene Države pokušavaju da ostvare.

Istovremeno, Vens nije odgovorio na pitanje RIA Novosti o tome kako Vašington treba da komunicira sa Moskvom, ali je obećao da će pod Trampovom administracijom „svima biti bolje“.

Ko je Džej Di Vans?

Džej Di Vens, senator iz Ohaja, koji je skeptičan prema slanju vojne pomoći Ukrajini, katolik koji se protivi abortusu i pisac bestselera koji je na kraju pretočen u film nominovan za Oskara 2020. godine, postaće potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država ukoliko Donald Tramp u novembru ponovo osvoji Belu kuću.

- Kao potpredsednik, Džej Di će nastaviti da se bori za naš Ustav, stati uz naše trupe i učiniće sve što može da mi pomogne da Ameriku ponovo učinimo velikom. Čestitamo senatoru Vensu, njegovoj supruzi Uši, koja je takođe diplomirala na Pravnom fakultetu Jejla, i njihovo troje prelepe dece - napisao je Tramp.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!