"OVO NEĆE UČINITI AMERIKU BOGATIJOM" Demokrate zabrinute zbog Trampovih planova

Jovana Švedić

16. 07. 2024. u 22:45

DEMOKRATSKI senator Kori Buker rekao je u utorak da izbor Džej Dija Vensa za potpredsednika bivšeg predsednika Donalda Trampa zabrinjava zbog ogromnog kontrasta između Vensa i bivšeg potpredsednika Majka Pensa.

ОВО НЕЋЕ УЧИНИТИ АМЕРИКУ БОГАТИЈОМ Демократе забринуте због Трампових планова

Foto: EPA

Senator Kori Buker tvrdi da je Pens uradio pravu stvar za demokratiju kada je potvrdio izborne rezultate tog dana. Buker je rekao da je Tramp sada izabrao potpredsednika koji je rekao da to ne bi učinio.

Zamenik menadžera kampanje predsednika Džoa Bajdena, Kventin Fulks, tvrdi da se pristup republikanaca nakon prvog dana Republikanske nacionalne konvencije nije promenio nakon pokušaja ubistva Trampa, i ističe da su demokrate fokusirane na razgovore o pitanjima.

- Na nama je da iznesemo ono što vidimo sa bine i šta znamo da Tramp i Vens predlažu Americi. Sve je zapisano u Projektu 2025, za koji je Džej Di Vens ponosno rekao da je pun dobrih ideja. Ali znamo da ove ideje nisu samo loše, već i opasne. Oni su opasni za našu zemlju - rekao je Kventin Fulks.

Konferencija za novinare demokrata bila je fokusirana na kritikovanje Projekta 2025, konzervativnog plana koji je predsednik demokrata Viskonsina Ben Vikler nazvao „opasnim“ za Ameriku.

Liz Šuler tvrdila je da Projekat 2025 neće Ameriku ponovo učiniti bogatom, već učiniti najbogatije ljude u ovoj zemlji još bogatijima, kako prenosi Si-En-En.

BONUS VIDEO:

TRAMP SLETEO U MILVOKI: Pojačana bezbenost nakon pokušaja atentata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)