BAJDEN POPUŠTA? Otkrio u kom slučaju bi se povukao iz izborne trke

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

17. 07. 2024. u 07:51

POSLEDNjIH nedelja, sve veći broj demokrata poziva Džozefa Bajdena da se povuče iz trke za Belu kuću. Američki predsednik je otkrio jednu stvar za koju kaže da bi ga naterala da odustane od predsedničkih izbora.

БАЈДЕН ПОПУШТА? Открио у ком случају би се повукао из изборне трке

Foto: AP Photo/Ronda Churchill

- Ako bih imao neko zdravstveno stanje koje bi se pojavilo, ako bi neko, ako bi lekari došli i rekli imate ovaj problem, taj problem - rekao je Bajden tokom intervjua za Black Entertainment Television (BET).

Bajdenov rejting u anketama nastavio je da pada nakon mnogo kritikovanog nastupa u junskoj debati protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa. Američki predsednik priznao je grešku.

- Ali napravio sam ozbiljnu grešku u celoj debati i, vidite, kada sam se prvobitno kandidovao, možda se sećate, rekao sam da ću biti prelazni kandidat. Mislio sam da ću moći da idem dalje od ovoga, da prenesem na nekog drugog. Ali nisam očekivao da će stvari biti tako, tako, tako podeljene.

Iskreno, mislim da je jedino što godine donose malo mudrosti. I mislim da sam pokazao da znam kako da uradim stvari za zemlju, uprkos činjenici da nam je rečeno da to ne možemo da uradimo. Ali ima još toga da se uradi, a ja nerado odlazim od toga - dodao je Bajden, prenosi Foks njuz.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)