ŠEST OSOBA PRONAĐENO MRTVO U HOTELU "GRAND HAJAT": Otkriveno kako je došlo do ubistava u luksuznom hotelu

Tanjug

17. 07. 2024. u 08:43

TROJICA muškaraca i tri žene pronađeni su mrtvi u sobi luksuznog hotela u centru Bangkoka, a, kako je otkriveno, policija smatra da je uzrok smrti trovanje cijanidom čiji tragovi su pronađeni na šoljama i čajniku.

ШЕСТ ОСОБА ПРОНАЂЕНО МРТВО У ХОТЕЛУ ГРАНД ХАЈАТ: Откривено како је дошло до убистава у луксузном хотелу

Foto: Profimedia

Tela je otkrilo osoblje u sobi na petom spratu hotela Grand Hajat, nakon što se gosti nisu odjavili iz hotela posle više od 24 sata, rekao je komesar policije Bangkoka Thiti Saengsavang, prenosi Si-En-En.

Skaj njuz piše kako su četiri tela pronađena u dnevnoj sobi, a dva u spavaćoj. Kako je ranije saopšteno, policija je saopštila da ništa ne ukazuje na pljačku i da na telima nema znakova fizičkog nasilja, ali da su u sobi pronađene šolje sa tragovima belog praha, zajedno sa netaknutom hranom koja je ranije naručena, tako da policija sumnja i na trovanje.

General-potpukovnik policije i šef odeljenja za forenziku Trairong Pivpan rekao je na konferenciji za novinare da je neko od gostiju počinio ubistva.

Foto: Profimedia

- Nakon što je osoblje donelo šoljice za čaj i dve boce tople vode, mleko i čajnike... neko od prisutnih je sipao cijanid - rekao je on.

Prvi rezultati obdukcije očekuju se sutra. Vlasti trenutno tragaju za sedmom osobom koja je bila jedna od gostiju hotela, a sada je mogući osumnjičeni. Poznato je da su među žrtvama i dvojica državljana SAD. Američki Stejt department rekao je da je upoznat sa slučajem i da se slučaj istražuje.

- Kad god američki državljanin umre u stranoj zemlji, lokalne vlasti su odgovorne za utvrđivanje uzroka smrti. Često sarađujemo sa lokalnim vlastima kada je reč o smrti američkih državljana, tako da će to i sada biti slučaj - rekao je portparol Stejt departmenta Metju Miler.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BEZ GRUDNJAKA: Vimbldon je uvek spektakl, ali ono što je uradila Ana Ivanović niko ne može da zaseni (FOTO)