KOLIKO JOŠ MOGU DA LAŽU? Zaharova o tvrdnjama da Iran stoji iza napada na Trampa

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

17. 07. 2024. u 20:03

KOLIKO je moguće lagati i pritom činiti to toliko netalentovano, upitala je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova nakon vesti koju je preneo američki "Si-Bi-Es" da je američka tajna služba navodno još u junu saznala da Iran priprema atentat na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

КОЛИКО ЈОШ МОГУ ДА ЛАЖУ? Захарова о тврдњама да Иран стоји иза напада на Трампа

Foto: Profimedia

"Si-Bi-Es" je, podsetimo, prethodno izvestio da je Savet za nacionalnu bezbednost kontaktirao tajnu službu saznavši da postoji povećana opasnost.

-Kao odgovor, tajna služba je u junu povećala resurse i sredstva kako bi zaštitila Trampa. Obezbeđeni su dodatni resursi, uključujući osoblje koje treba da izvodi kontra-napade, osoblje kontra-snajperskog tima, dronove i pse robote, izvestio je ovaj medij.

Zaharova je podsetila da su "upravo SAD bile te koje su redovno uklanjale iranske državne, političke i javne aktere, i to ne samo iranske", i ironično poručila da su navodni "roboti psi", koji je trebalo da štite Trampa, "po svemu sudeći- pudlice".

Portparolka MSP-a je, takođe, priložila link do teksta MSP-a Rusije pod nazivom "Hronika američkih i britanskih zločina", u kojem se, pored ostalih zločina protiv drugih država, podseća i na agresiju NATO-a protiv Jugoslavije iz 1999, ali i "operaciju NATO-a protiv bosanskih Srba 'Deliberate Force'".

(rt.rs)

BONUS VIDEO - TAJNO ORUŽJE RUSKOG RAKETNOG SISTEMA: JARS izvodi vežbe kamuflaže i kontradiverzije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!