SADA JE SVE JASNO: Kremlj otkrio po čemu se Tramp izdvaja od ostalih predsednika SAD

Novosti online

19. 07. 2024. u 13:40

TOKOM predsedavanja nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa Sjedinjenim Američkim Država između Moskve i Vašingtona bilo je mnogo tenzija, tačaka eskalacije i protivrečnosti, ali je makar postojao dijalog, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov novinarima.

САДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Кремљ открио по чему се Трамп издваја од осталих председника САД

Tanjug

Pored toga, portparol je ocenio da je Trampova izjava da ga se Rusija, navodno bojala, upućena nacionalnom auditorijumu SAD.

- Tokom predizbornih kampanja u SAD učesnici ove političke borbe daju mnogo raznih izjava koje su upućene naciji i, prema tome, obiluju frazama i tvrdnjama koje Amerikanci žele da čuju. Za vreme mandata gospodina Trampa na poziciji američkog predsednika bilo je mnogo tenzije, tačaka eskalacije i kontradiktornosti - rekao je Peskov.

Međutim, Tramp se od drugih američkih lidera, prethodnika, kao i onih posle njega, izdvaja po tome što je tokom njegovog mandata pored svega toga makar postojao dijalog, naglasio je portparol.

Dijaloga sada praktično nema, istakao je Peskov i dodao da postoje „situacione komunikacije“, koje se teško mogu nazvati dijalogom.

Prethodno, Tramp je izjavio da su ga se tokom njegovog predsedničkog mandata u SAD druge zemlje, uključujući Rusiju i Kinu, navodno, „bojale“ i da je „zbog toga svuda vladao mir“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024