"NIŠTA NAS NE ČUDI KAD JE AMERIKA U PITANJU..." Spektakularan komentar Moskve na vest o Bajdenovom povlačenju iz izborne trke

Novosti onlajn

22. 07. 2024. u 12:26

KREMLj nije bio iznenađen odlukom Džozefa Bajdena da se povuče iz predsedničke trke, rekao je sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

НИШТА НАС НЕ ЧУДИ КАД ЈЕ АМЕРИКА У ПИТАЊУ... Спектакуларан коментар Москве на вест о Бајденовом повлачењу из изборне трке

Foto: Piksabej

- Iskreno, poslednjih nekoliko godina onoga što se dešavalo u Sjedinjenim Državama naučilo nas je da se ničemu ne čudimo, tako da nismo bili mnogo iznenađeni - rekao je on novinarima.

Peskov je naglasio da Ruska Federacija veoma pažljivo prati dešavanja u SAD, kao i u drugim velikim zemljama.

- To nas sve zanima i, naravno, pomno pratimo sve što se dešava u svetu - rekao je on.

Kako je istakao, sudeći po raspoloženju u političkom establišmentu ove zemlje, Rusija ne može očekivati ništa dobro od SAD.

Portparol Kremlja nije hteo da komentariše Kamalu Haris, jer, kako je istakao, u svojstvu potpredsednika SAD, nije primećen nikakav njen doprinos odnosima sa Rusijom.

Prethodno, američki predsednik Džozef Bajden saopštio je da se povlači iz predizborne trke, a potom je podržao aktuelnu potpredsednicu Kamalu Haris kao kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima.

BONUS VIDEO:

POČASNI PLOTUN ZA STRADALOG POLICAJCA: Vod Žandarmerije ispratio na poslednji počinak kolegu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)