TRAMP DOBIO ZANIMLJIV POZIV: Ako ga izaberu za predsednika, treba prvo nas da poseti

Милица Шкорић
Milica Škorić

23. 07. 2024. u 09:01

AKO Donald Tramp bude izabran za predsednika SAD, trebalo bi da poseti Donbas, rekao je za RIA Novosti senator Donjecke Narodne Republike Aleksandar Vološin.

ТРАМП ДОБИО ЗАНИМЉИВ ПОЗИВ: Ако га изаберу за председника, треба прво нас да посети

Foto: Profimedia

- Ako Tramp pobedi na izborima, predlažem mu da isplanira svoje prvo međunarodno putovanje u Donbas kako bi iz prve ruke saznao šta stanovnici DNR i drugih novih regiona Ruske Federacije o zverstvima režima (Vladimira) Zelenskog - rekao je Vološin.

Prema njegovim rečima, za ogromnu većinu stanovnika DNR odavno je očigledno da je "Bajden bolestan i da nije u stanju da upravlja Sjedinjenim Državama". Stoga, kako je objasnio, Amerikom danas umesto Bajdena upravljaju ljudi "koji zarađuju mnogo novca od rata i ubijaju civile u Donbasu".

Tramp je, podsetimo, više puta do sada govorio da bi za veoma kratko vreme rešio sukob u Ukrajini. Takođe, govorio je i da do njega ne bi ni došlo da je on, a ne Bajden, 2022. bio na mestu predsednika SAD. Nedavno je izjavio i da se tokom svog predsedničkog mandata veoma dobro slagao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Ipak, Kremlj je poslednjih dana više puta demantovao različite izjava Trampa koje se tiču Rusije, objasnivši da u SAD pred izbore uvek postoji veliko interesovanje za ruskog predsednika i Rusiju. 

BONUS VIDEO: RUSKI FAJTER NAPADA UKRAJINSKE CILjEVE - Pogledajte Su 25 u akciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Dronom ubijen Ivan Šaljnev