''BIO JE TO POLITIČKI UDAR'': Američki milijarder nemilosrdno udario po demokratama i Bajdenu, podržao ga i Mask

Tanjug

24. 07. 2024. u 16:52

AMERIČKI milijarder Dejvid Saks ocenio je danas da je odustajanje predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena "pravi državni udar" koji je izvela Demokratska stranka.

БИО ЈЕ ТО ПОЛИТИЧКИ УДАР: Амерички милијардер немилосрдно ударио по демократама и Бајдену, подржао га и Маск

Foto: PAP Photo/Susan Walsh

Demokratski propagandisti više od tri godine govore o lažnom državnom udaru, pa sada mahnito poriču da se dogodio pravi državni udar. Novoizabrani predsednik Bajden nije bio u opasnosti da bude smenjen 6. januara 2021, ali je zapravo smenjen kao kandidat Demokratske stranke 21. jula 2024, uprkos njegovom stalnom insistiranju da ne želi da ide. Ovo nije bila dobrovoljna abdikacija, bio je to politički udar, sa (američkom kongresmenkom i bivšom predsedavajućom Predstavničkog doma) Nensi Pelosi kao okidače -  naveo je Saks na platformi Iks.

Njegovu objavu podržao je i vlasnik platforme Ilon Mask.

Ranije je En-Bi-Si njuz, pozivajući se na izvore, javio da je Pelosi odigrala ključnu ulogu u Bajdenovom odbijanju da učestvuje na predsedničkim izborima u novembru.

Bajden je 21. jula saopštio da odustaje od kandidature i podržao je potpredsednicu Kamalu Haris kao kandidata demokrata. 

BONUS VIDEO: DžO BAJDEN I URSULA FON DER LAJEN NA KONFERENCIJI O METANU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!