POLICAJCI OKUPLJENI OKO BEŽIVOTNOG TELA: Pojavio se novi snimak atentatora na Trampa (VIDEO)

Novosti online

24. 07. 2024. u 16:54

U PITANjU je snimak sa kamere na uniformi jednog od pripadnika službi bezbednosti i na njemu se vide policajci koji su se okupili oko beživotnog tela Metjjua Tomasa Kruksa

ПОЛИЦАЈЦИ ОКУПЉЕНИ ОКО БЕЖИВОТНОГ ТЕЛА: Појавио се нови снимак атентатора на Трампа (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

U javnosti je objavljen novi video-snimak Tomasa Metjua Kruksa, koji je iz snajperske puške pokušao da ubije Donalda Trampa, bivšeg američkog predsednika i kandidata Republikanske stranke na novembarskim izborima.

Kruks je pucao na Trampa 13. jula tokom mitinga u Batleru (Pensilvanija). Metak ga je okrznuo po desnom uhu, a pripadnici službi bezbednosti uzvratili su paljbu i likvidirali atentatora koji se nalazio na krovu nepunih 200 metara od bine na kojoj se Tramp nalazio.

Novi snimak, kako prenosi "Skaj njuz", snimljen je kamerom na uniformi jednog od pripadnika službi bezbednosti i na njemu se vide policajci koji su se okupili oko beživotnog tela atentatora.

Video se pojavio nakon što je najavljeno da Tramp više ne planira da održava mitinge na otvorenom, potvrdili su anonimni izvori iz njegove kampanje.

Pucajući na Trampa Kruks je usmrtio jednu osobu u publici, dok je dve ranio. Trampa su pripadnici Tajne službe posle pucnjave odveli sa bine i prebacili u bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć.

Najnoviji snimak dostavljen je Hitnoj službi okruga Biver, nakon što je poslat zahtev Kongresu SAD da se on dostavi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: ''TRAMP JE PUSTIO BAJDENA DA ODRADI SAV POSAO'': Ekspert za govor tela o prvoj debati Džoa i Donalda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!