KAMALA HARIS OBJAVILA PRVI PROMOTIVNI SPOT: U moru poruka i slogana, pecnula i Trampa (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 07. 2024. u 14:42

KAMPANjA najverovatnijeg kandidata demokrata na predsedničkim izborima u Americi, aktuelne potpredsednice Kamale Haris objavila je prvi promotivni spot, manje od nedelju dana nakon što je predsednik SAD Džozef Bajden objavio da se povlači iz trke za predsednika.

КАМАЛА ХАРИС ОБЈАВИЛА ПРВИ ПРОМОТИВНИ СПОТ: У мору порука и слогана, пецнула и Трампа (ВИДЕО)

Foto: AP Photo/Alex Brandon

U pozadini reklame čuje se pesma "Fridom" i Kamalin glas: "Na ovim izborima svako se suočava sa pitanjem. U kakvoj zemlji želimo da živimo?"

- Postoje neki ljudi koji misle da bi trebalo da budemo zemlja haosa. Straha. Od mržnje -  govori onda dok se smenjuju snimci i fotografije njenog protivkandidata, bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa i njegovog kandidata za potpredsednika Džej-Di Vensa. 

U reklamnom spotu se zatim smenjuju američke zastave, nasmejana Harisova i grupe koje joj skandiraju. Teme kojih se dotiče su pravo na abortus i kontrola oružja.

Poslednja rečenica se pojavljuje dok se na ekranu prikazuju slike na naslovima koji sadrže reči "kriv", "optužen", "osuđen", a koji se odnose na Trampa, ali i slika bivše po*no zvezde Stormi Danijels.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: TURSKA VOJNA VEŽBA: U znak sećanja na 50 godišnjicu turske vojne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA NA AFRIČKOM MEDITERANU: Ovo ne smete propustiti - cene nikad niže!