POGINULE 4 OSOBE, MEĐU NJIMA BEBA I DEVOJČICA: Nezapamćena tragedija u Grčkoj - Prizori sa mesta nesreće uznemirijući (VIDEO)

Novosti online

26. 07. 2024. u 20:08

TEŠKA tragedija dogodila se u petak popodne na auto-putu Pirgos - Kiparisija, kod Mesinije u Grčkoj, kada su u saobraćajnoj nesreći poginule četiri osobe, uključujući 12-mesečnu bebu i 13-godišnju devojčicu, koje su bile u dva automobila, piše Protothema.

ПОГИНУЛЕ 4 ОСОБЕ, МЕЂУ ЊИМА БЕБА И ДЕВОЈЧИЦА: Незапамћена трагедија у Грчкој - Призори са места несреће узнемиријући (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Do udesa je došlo kada je 39-godišnji vozač kamiona, koji je saobraćao u pravcu Kiparisije, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu, uleteo u suprotan smer i naleteo na tri vozila, izazvavši tragične posledice.

Kamion je zapravo bukvalno istopio dva vozila koja su učestvovala u nesreći. Vatrogasne službe, sa 12 vatrogasaca su izvlačile žrtve.

Prema informacijama, u prvom putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom bila je porodica koja živi u inostranstvu i otputovala je u Nafplio da vidi rođake i zbog odmora na Peloponezu. U njemu su pronađeni mrtvi 38-godišnji otac i 12-mesečna ćerka, a povređeni su 38-godišnja majka i njihov šestogodišnji sin, koji su prebačeni u bolnicu u Patrasu.

Iz drugog vozila, koje se zaglavilo ispod kamiona, izvučeni su muškarac (50), devojčica (13) i žena (60), koja je zadobila teške telesne povrede.

Povređeni su i 25-godišnji muškarac koji je intubiran u Kalamati, 39-godišnji vozač kamiona i 61-godišnji muškarac, obojica su na lečenju u bolnici Kiparisija.

Nacionalni auto-put Pirgos - Kiparisija je zatvoren i saobraćaj se preusmerava obilaznim putem kroz Eliju.

Saobraćajna nesreća dogodila se u regionu poznatom kao  "Elijino skretanje", gde se u prošlosti dešavalo mnogo sličnih nesreća.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRENOS - SVEČANO OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA: Srbija zablistala na ceremoniji, a njom - nisu svi oduševljeni