NISAM KRITIKOVAO LJUDE KOJI NEMAJU DECU, VEĆ DEMOKRATE: DŽej Di Vens odgovorio holivudskoj glumici DŽenifer Aniston

Novosti online

27. 07. 2024. u 14:07

REPUBILKANSKI kandidat za potpredsednika Džej Di Vens izjavio je, povodom kritika koje mu je uputila holivudska glumica Dženifer Aniston zbog njegove izjave da su demokrate "žene koje nemaju dece", da ostaje pri svom stavu, ali da njegove primedbe nisu upućene ljudima koji su odlučili da nemaju decu.

НИСАМ КРИТИКОВАО ЉУДЕ КОЈИ НЕМАЈУ ДЕЦУ, ВЕЋ ДЕМОКРАТЕ: Џеј Ди Венс одговорио холивудској глумици Џенифер Анистон

Tanjug

- Ovde nije reč o kritikovanju ljudi koji, iz raznih razloga, nisu imali decu. Radi se o kritikovanju Demokratske stranke zbog toga što se podigla protiv porodice i dece - rekao je Di Vens za Jutjub kanal novinarke Megin Keli, a prenosi Skaj njuz.

Aniston je pre nekoliko dana kritikovala Di Vensa zbog njegove izjave tokom intervjua bivšem voditelju Foks njuza Takeru Karlsonu 2021. godine, u kojoj je demokrate nazvao "ženama koje nemaju dece, vode bedne živote i brinu se o mačkama".

Ona je na svom Instagram profilu napisala da ne može da veruje da takav stav dolazi od potencijalnog potpredsednika Sjedinjenih Američkih Država, prenosi Bi-Bi-Si.

Di Vens je u junu glasao da se blokira zakon koje su predložile demokrate, a koji se tiče pristupa vantelesnoj oplodnji širom zemlje. Aniston je ranije otvoreno govorila o svojoj borbi da decu dobije putem vantelesne oplodnje.

(Tanjug)

BONUS VIDEO:

KO BI GA PREPOZNAO? Ovako je Pariz izgledao ujutru, na dan otvaranja Olimpijskih igara 2024

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone