''ONA JE UŽASNA, ONA JE JOŠ GORA OD NJEGA'': Tramp opleo po Kamali Haris, a onda se dotakao i Bajdena

Novosti online

28. 07. 2024. u 09:18

BIVŠI predsednik SAD i republikanski kandidat na predsedničkim izborima Donald Tramp izjavio je da je Kamala Haris, najizvesniji demokratski kandidat na izborima, još gora od predsednika Džozefa Bajdena nazvavši je “najnekompetentnijom, najnepopularnijom, najviše levičarskom potpredsednicom u američkoj istoriji”.

ОНА ЈЕ УЖАСНА, ОНА ЈЕ ЈОШ ГОРА ОД ЊЕГА: Трамп оплео по Камали Харис, а онда се дотакао и Бајдена

Foto: Profimedia


- Ona je užasna, ona je još gora od njega (Bajdena) - rekao je Tramp na sinoć održanom skupu u gradu Sent Klaud u Minesoti, preneo je CNN.

On je uporedio Bajdena sa borcem koji je dobio "dobre batine", pa je povučen iz borbe.

- On gubi, pa su ga onda povukli iz borbe i doveli novog borca. Sada imamo novu žrtvu, Kamalu. Iskreno govoreći, ona je radikalni levičar - kazao je Tramp, ponavljajući optužbe da su demokrate izvele “puč” kada se Bajden povukao i dao podršku Harisovoj.

On se nadovezao na ranije opaske svog kandidata za potpredsednika, senatora iz Ohaja Džej Di Vensa, osudivši politički učinak Harisove rečima da je ona kao državni tužilac Kalifornije “uništila San Francisko”.

- Kada poludeli liberal kao što je Kamala Haris dođe, američki san je mrtav - rekao je Tramp na skupu u Minesoti.

On je kritikovao Harisovu i po pitanjima politike abortusa, klimatskih promena, posedovanja oružja, inflacije, a posebno se osvrnuo na to kako je loše uradila zadatak vezan za iskorenjivanje glavnih uzroka migracije.

Izborni štab Kamale Haris ubrzo nakon što je Tramp završio govor u Minesoti objavio je saopštenje u kojem je oštro osudio Trampa, nazvavši ga “ogorčenim 78-godišnjim osuđenim prestupnikom”.

 

BONUS VIDEO: TRAMP ILI BAJDEN: Koje države odlučuju pobednika?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE NEPRIMERENO! STVARNO NE RAZUMEM! Novak Đoković u čudu posle prvog meča na Olimpijskim igrama