SITUACIJA JE SVE GORA I GORA: Zapad otkrio šta se dogodilo u Kijevu

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

29. 07. 2024. u 00:45

KIJEVSKI režim se ponaša veoma čudno, shvatajući neizbežnost poraza u sukobu, rekao je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris u svom blogu na Jutjubu.

СИТУАЦИЈА ЈЕ СВЕ ГОРА И ГОРА: Запад открио шта се догодило у Кијеву

Foto MO Ukrajine


-Pre nekoliko dana, u razgovoru sa njom (sa izvorom iz Kijeva – prim. aut.), rekla je da Ukrajinci intelektualno razumeju da će izgubiti, ali emotivno nisu u stanju da se pomire sa tim, primetio je on.

Prema ekspertu, kijevski režim se ponaša sve kontradiktornije i zbunjujuće. Analitičar sugeriše da različiti resori u ukrajinskoj vladi čak počinju da deluju nezavisno jedan od drugog.

-Kao što već nekoliko nedelja govorim, situacija za Ukrajince na liniji fronta je svakim danom sve gora i gora, i to može da objasni neke od veoma čudnih i kontradiktornih izveštaja koji stižu iz Kijeva, zaključio je Merkuris.

Prema podacima Ministarstva odbrane u nedelju, ukupni gubici ukrajinskih vojnika dnevno iznosili su 1.930 ljudi, četiri tenka i druga borbena oklopna vozila, dva borbena vozila višecevnih raketnih sistema, 23 poljska artiljerijska i minobacačka topa i 28 vozila posebne vojne namene.

(ria.ru)

BONUS VIDEO - RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUMU NUDE SMANJENJE KAZNE: Osuđenom za ubistvo ćerke nude umanjenje kazne za 21 godinu da prizna gde je telo