SUPRUG KAMALE HARIS GLAVNA TEMA SVIH MEDIJA: Isplivali šokantni detalji iz njegove prošlosti koje malo ko zna

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

04. 08. 2024. u 08:59

DAG Emhof, suprug američke potpredsednice Kamale Haris, priznao je u subotu da je varao svoju prvu suprugu, nakon šokantnog otkrića da je navodno napravio dete porodičnoj dadilji.

СУПРУГ КАМАЛЕ ХАРИС ГЛАВНА ТЕМА СВИХ МЕДИЈА: Испливали шокантни детаљи из његове прошлости које мало ко зна

Foto: Erin Schaff/The New York Times via AP, Pool

Emhof, koji sada ima 59 godina, tadašnju suprugu Kerstin pre više od deceniju i po varao je sa plavokosom dadiljom Najen Nejlor koja je predavala u privatnoj školi koju je pohađalo njihovo dvoje dece.

- Nejlor nije zadržala bebu - rekao je za britanski Dejli mejl izvor direktno upućen u aferu.

Emhof je nekoliko sati nakon ekskluzivnog saznanja britanskog lista priznao za CNN da je imao aferu, međutim, nije navedeno ime Nejlor ili njena navodna trudnoća.

- Kerstin i ja smo prošli kroz teška vremena zbog mojih postupaka. Preuzeo sam odgovornost i u godinama nakon toga funkcionisali smo kao porodica i izašli smo jači na drugoj strani - rekao je Emhof.

Afera je prema saznanjima Si-En-Ena obelodanjena odboru predsednika Džoa Bajdena pre nego što je odabrao Kamalu Haris za svog potpredsednika.

Foto: Erin Schaff/The New York Times via AP, Pool

Izvor britanskog lista je takođe rekao da je Emhof, koji je inače poznati advokat, priznao Kamali da je imao vanbračnu aferu mnogo pre nego što su se venčali i da je veza sa dadiljom prekinuta pre nego što su počeli da izlaze.

Nejlor nije poricala aferu ili trudnoću kad joj se obratio Dejli mejl.

- Trenutno sam pomalo izbezumljena - kratko je rekla.

Vest je navodno izaziva ozbiljnu zabrinutost u taboru Kamale Haris uprkos nedavnim anketama koje su pokazale da je prednost bivšeg predsednika Donalda Trampa isparila otkako je postala pretpostavljeni demokratski predsednički kandidat.

Emhof i njegova bivša supruga razveli su se 2009. godine. Imaju sina Kola (29) i ćerku Elu (25).

Nejlor je nakon afere, koja se navodno dogodila 2008. ili 2009. godine, morala da napusti posao učiteljice u otmenoj privatnoj osnovnoj školi u Kalver Sitiju u Kaliforniji gde je predavala Emhofovoj deci i radila kao porodična dadilja.

Školarine u K-8 školi kreću se od 32.525 do 41.535 dolara.

Džil Bajden, aktuelna prva dama, podsetimo, pozdravila se jednom prilikom sa Emhofom previše prisno, a to je izazvalo lavinu zajedljivih komentara.

(Kurir)

BONUS VIDEO: RUSKI AVION SU-34 U AKCIJI: Pogledajte kako pilot bombarduje metu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

U TOKU JE AKCIJA POD KODNIM IMENOM PAD ZIDA - CILJ RUŠENJE VUČIĆA: U svemu učestvuje vrh SPS i Nova DSS (FOTO)