PANIKA I DALJE VLADA U SAD: Strahuje se da bi situacija sa atentatom na Trampa mogla da se ponovi

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

06. 08. 2024. u 16:55

AGENTI Tajne službe SAD strahuju da bi se mogla ponoviti situacija sa atentatom na republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa, izjavio je senator Džoz Holi, koji predstavlja američku državu Misuri.

ПАНИКА И ДАЉЕ ВЛАДА У САД: Страхује се да би ситуација са атентатом на Трампа могла да се понови

Foto: Tanjug/AP Photo/ Gene J. Puskar

- Iskreno, oni se veoma plaše da će se to ponoviti. Ne možemo da dozvolimo da se to ponovi - rekao je Holi za "Foks njuz".

Prema njegovim rečima, glavni uzrok problema je to što rukovodstvo Tajne službe ne preduzima ništa kako bi "uklonilo trulež".

Holi je istakao da je glavni agent koji je zadužen za osiguravanje bezbednosti ostaje na poslu, a radi se o osobi koja je neiskusna i nekompetentna, te koja nije osigurala adekvatne mere bezbednosti i čak nije proveravala ni lične karte ljudi. On je napomenuo da niko od agenata koji su obezbeđivali miting nema iskustva u tome, jer nikad nisu tako nešto radili, preneo je TASS.

Atentat na Trampa dogodio se tokom mitinga u Pensilvaniji 13. jula. Napadač Tomas Metju Kruks (20) ispalio je metak koji je okrznuo Trampovo uvo. Kruks je ubijen nakon atentata.

(Srna)

BONUS VIDEO: AUSTRALIJSKA VOJNA VEŽBA: Preko 140 aviona učestvuje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPLIVAO HIT SNIMAK: Novak Đoković je ovako proslavio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama (VIDEO)