ZAHAROVA ZAPRETILA: Kriminalni ološ iz Kijeva će dobiti po zasluzi

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

07. 08. 2024. u 09:30

NAPAD Oružanih snaga Ukrajine u ruskoj Kurskoj oblasti predstavlja još jedan teroristički napad protiv civilnog stanovništva, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za Sputnjik.

ЗАХАРОВА ЗАПРЕТИЛА: Криминални олош из Кијева ће добити по заслузи

Foto: Profimedia

- Teroristički napad je očigledno usmeren protiv mirnog, civilnog stanovništva. Naš Istražni komitet, naši bezbednosni organi ne samo da će prikupiti sve dokaze, preduzeti sve neophodne mere kako bi to sve, kao i uvek, došlo do suda i u skladu sa tim bilo kvalifikovano, nego i kako bi sav taj kriminalni ološ od kijevskog režima dobio po zasluzi - konstatovala je Zaharova.

Kako je dodala, nema sumnje da se u ovoj situaciji čini sve što je potrebno.

Prethodno, rusko Ministarstvo je objavilo da jedinice ruske vojske i graničari odbijaju napade ukrajinske vojske u Kurskoj oblasti. U napadu je učestvovalo do 300 ljudi, 11 tenkova i 22 oklopna vozila. V. d. gubernatora Aleksej Smirnov danas je saopštio da „u protekla 24 sata region herojski pruža otpor napadima ukrajinskih nacista“. Sve hitne službe podignute su u visoki stepen pripravnosti.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA -  Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAJLUĐA UTAKMICA IKADA! Čudesna Srbija gubila sa 24 razlike, pa nokautirala Australiju i ušla u polufinale Olimpijskih igara!