DRAMA U DOMU ZA STARE: Unuk svakodnevno dolazio baki, reagovala policija

Novosti online

09. 08. 2024. u 08:46

POSETE starijim članovima porodice koji borave u Domovima za stare i nemoćne često se smatraju lepim gestom. Međutim, jedan 25-godišnji mladić je toliko preterao u posetama svojoj baki da je policija morala da se umeša, prenosi Feniks magazin.

ДРАМА У ДОМУ ЗА СТАРЕ: Унук свакодневно долазио баки, реаговала полиција

Foto Shutterstock

Unuk je svakog dana dolazio kod svoje bake, ali nije se zadržavao samo nakratko, već se ponašao kao da je kod kuće. Iskorišćavao je priliku što mu je baka u domu, pa je koristio njen mobilni telefon i vaj-faj ustanove u kojoj ona živi. Pored toga, kako je saopštio portparol policije, redovno je donosio svoju hranu i jeo je u domu.

Kap koja je prelila čašu bila je pretnja koju je uputio zaposlenici Doma za stare koja ga je zamolila da ode kući. Zbog toga je policija pokrenula istragu protiv 25-godišnjeg unuka, optužujući ga za ometanje poseda i pretnje.

Ovakvo ponašanje mladića navelo je osoblje doma da potraži pomoć od policije, smatrajući da je njegovo ponašanje prešlo granice prikladnog. Slučaj je izazvao polemike o tome koliko često i na koji način bi trebalo posetiti starije članove porodice koji borave u ovakvim ustanovama.

(Blic/Večernji list)

BONUS VIDEO: NAJSTARIJI SUGRAĐANI ŽELE VAM SREĆNE PRAZNIKE: Dirljive novogodišnje poruke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE JOŠ DA NAS SNAĐE?! Selektor Svetislav Pešić zabrinuo sve pred meč Srbija - Nemačka (VIDEO)