NOVA TURA PROZIVKI IZ RUSIJE: Zaharova nije štedela reči, Francuzi su je baš razočarali

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

13. 08. 2024. u 11:34

FRANCUSKA nije propustila priliku i učinila je da ceremonija zatvaranja Letnjih olimpijskih igara 2024. u Parizu bude još gora od otvaranja, ocenila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

НОВА ТУРА ПРОЗИВКИ ИЗ РУСИЈЕ: Захарова није штедела речи, Французи су је баш разочарали

Foto: Profimedia

- Jedino što je gore od otvaranja Olimpijskih igara u Parizu bilo je njihovo zatvaranje. Francuska nije propustila ovu šansu. Hvala na iskrenosti. Bez vela tajnosti ili nagoveštaja. Sve je jasno: pali anđeo pretvara ljude u zombije, potčinjava čovečanstvo svojoj volji, koje ima sve manje vremena - napisala je Zaharova na Telegramu.

Prema njenima rečima, brojni članci i recenzije ukazuju da su "mnogi ljudi bili svesni onoga što su videli".

- Citati iz Biblije, upućivanje na istorijska oličenja teme, analogije i paralele. Šok. Nikome ne bi palo na pamet da iznese svoj omiljeni argument 'svi lažete' kao odgovor na tako očigledan satanizam - dodala je.

Kako je istakla, stidljivi pokušaji da se "svečanost" oceni sa stanovišta pozorišne umetnosti i režiranja velikih javnih događaja, ne shvatajući ono glavno, udavili su se u jaucima onih koji su ugledali svetlost.

- Zlatni moljac, željan da zavlada svetom u znak osvete za srušene ambicije, ili ljubav, koja spasava i uzdiže kroz prevazilaženje samog sebe – sada su individualni izbor svakoga - zaključila je Zaharova.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: BELORUSKE MEHANIZOVANE JEDINICE U STANjU PRIPRAVNOSTI: Usled tekućeg upada Ukrajine u oblast Kursk

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Sve veći broj organizacija integriše održivost u svoju poslovnu strategiju:  Šta tačno znači „održivost u poslovanju“?