LICE MONSTRUMA: Ovaj muškarac je izbo devojčicu u Londonu, zadao joj osam uboda nožem - rodom sa Balkana

Novosti online

13. 08. 2024. u 15:58

OBJAVLjENA je fotografija muškarca sa Balkana, koji se sumnjiči da je u ponedeljak izbo devojčicu (11) u Londonu, na Trgu Lester, u trenutku kada je dete bilo sa majkom.

ЛИЦЕ МОНСТРУМА: Овај мушкарац је избо девојчицу у Лондону, задао јој осам убода ножем - родом са Балкана

foto: Fejsbuk

Joan Pintaru (32) iz Rumunije sumnjiči se za pokušaj ubistva i nezakonito posedovanje oružja. Mediji navode da je devojčicu ubo čak osam puta!

Pintaru se tereti da je devojčicu, koja je kao turista došla sa majkom da uživa na trgu, zgrabio i počeo da joj nanosi povrede. Devojčicu je rukom ščepao oko vrata, a potom je počeo da je ubada po rukama, ramenima, licu i vratu.

Iako se u prvi mah verovalo i da je majka devojčice povređena u napadu, ispostavilo se da je odeća bila natopljena ćerkinom krvlju.

Devojčici su pomogli radnici obližnjeg ugostiteljskog objekta do dolaska ekipa Hitne pomoći. Ona je prebačena u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, ali nije životno ugrožena.

Pintaru je uhapšen na licu mesta i sproveden u pritvor, a danas bi trebalo da bude saslušan pred nadležnim sudom.

Njega je na trgu savladao pripadnik obezbeđenja jednog lokala, a nakon što je čuo vrisak deteta i majke. On je skočio na Rumuna, oborio ga na zemlju i uzeo mu nož.

- Video sam kako ubada dete i samo sam hteo da je spasem. Moja dužnost je bila da je spasem - rekao je heroj Abdulah, koji je potom sa kolegom devojčici pružio prvu pomoć do dolaska lekara.

Veruje se da se napadač i žrtva nisu poznavali odranije. Pintaru navodno nema prebivalište u Britaniji. O svemu je obaveštena i Ambasada Rumunije u Londonu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: MANIJAK NA CERAKU UZNEMIRAVAO DEVOJČICU PORED LIFTA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane