MOTORISTA SE ZAKUCAO U SRBE NA HALKIDIKIJU: Jezive scene na putu, povređeni hitno prebačen u bolnicu

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

18. 08. 2024. u 13:47

U AUTOMOBIL srpskih registarskih oznaka sinoć se, iza za sada nepoznatog razloga, direktno zakucao motociklista na magistralnom putu Hanioti-Pefkohoriju, kod Halkidikija u Grčkoj. Od siline udarca bajker je zadobio teške telesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u bolnicu.

МОТОРИСТА СЕ ЗАКУЦАО У СРБЕ НА ХАЛКИДИКИЈУ: Језиве сцене на путу, повређени хитно пребачен у болницу

foto: Printscreen EPT News

- Nije poznato iz kog razloga je došlo do ovako stravične nesreće, ali se motor u jednom trenutku direktno zakucao u automobil naših sunarodnika iz Ivanjice. Brojni očevici su bili svedoci nesreće, scena je bila jeziva, a motor je završio pored prednjeg dela automobila marke "škoda" - navode grčki portal EPT News.

Ako je sudeći po fotografijama nakon udesa "škoda" je oštećena sa vozačave strane u delu kod žmigavca i branika. Naši državljani su prošli bez povreda, dok je motociklista povređen.

- Putnici u "škodi" bili su uznemireni nakon udesa, bili su normalno u svojoj kolovoznoj traci. Došli su ljudi na odmor, koji im je sigurno sada preseo nakon nesreće, ali na svu sreću oni su prošli nepovređeni - navode naši sagovornici.

Ekipa Hitne pomoći pomogla je bajkeru i on je prevezen na bolničko lečenje. Grčka policija je satima vršila uviđaj, a dalje istraga će utvrditi kako je došlo do saobraćajne nesreće.

(Kurir)

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA - Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Novak Đoković grmi, nikada nije bio ovakav: Ovo je neverovatno! Apsurd!