"JESTE LI OZBILJNO TOLIKO RETARDIRANI?" Hladan tuš za Kadirova od Maska - Ramzan se pohvalio poklonom, milijarder ga demantovao (VIDEO)

Novosti onlajn

19. 08. 2024. u 15:10

AMERIČKI milijarder i izvršni direktor Tesle Ilon Mask rekao je da nije donirao električni "sajbertrak" čečenskom vođi Ramzanu Kadirovu.

ЈЕСТЕ ЛИ ОЗБИЉНО ТОЛИКО РЕТАРДИРАНИ? Хладан туш за Кадирова од Маска - Рамзан се похвалио поклоном, милијардер га демантовао (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/TED

- Jeste li ozbiljno toliko retardirani da mislite da sam donirao Sajbertrak ruskom generalu? Neverovatno - odgovorio je Mask korisniku Iksa koji je naveo da milijarder "osigurava vozila spremna za vojnu upotrebu sankcionisanim neprijateljima Amerike".

Teslin "sajbertrak", poznat i kao "sajber-zver", predstavljen je 2019. godine, a 2023. je godine krenuo u proizvodnju.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov objavio je snimak na kom se vidi kako sedi za volanom "Tesline" "sajber-zveri", na čijem se krovu nalazi mitraljez.

- Iskreno se zahvaljujem Ilonu Masku. On je očigledno glavni genije našeg vremena, stručnjak, veliki čovek - rekao je Kadirov, pozivajući Maska u Grozni.

- Ovaj "Sajbertrak" je pun kvaliteta i biće poslat u zonu specijalnih vojnih operacija - poručio je u videu, misleći na rat u Ukrajini, koji ruski zvaničnici nazivaju "specijalna vojna operacija".

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO:

Kako je nastao NED? Uništavali su Jugoslaviju, sada razaraju Srbiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVROPSKI DAN PARKOVA: Dan posvećen zaštićenim područjima i nacionalnim parkovima