RUSIJA ĆE OSTVARITI SVOJE CILJEVE U BORBI PROTIV NEONACISTA I TERORIZMA: Putin na sastanku sa udruženjima žrtava terorističkih napada

Novosti online

20. 08. 2024. u 16:58

RUSIJA će ostvariti svoje ciljeve u borbi protiv neonacista u Donbasu, Novorusiji i Kurskoj oblasti, kao što je ostvarila ciljeve u borbi protiv terorista, a zločinci će biti kažnjeni, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku sa predstavnicima udruženja žrtava terorističkih napada "Majke Beslana".

РУСИЈА ЋЕ ОСТВАРИТИ СВОЈЕ ЦИЉЕВЕ У БОРБИ ПРОТИВ НЕОНАЦИСТА И ТЕРОРИЗМА: Путин на састанку са удружењима жртава терористичких напада

Tanjug

- Što se tiče protivnika, naših neprijatelja, koje sam pomenuo, oni nastavljaju ovaj posao u pokušaju da uzdrmaju našu zemlju. I kao što smo se mi borili protiv terorista, danas se moramo boriti protiv onih koji čine zločine u Kurskoj oblasti, Donbasu, Novorusiji. Kao što smo postigli svoje ciljeve u borbi protiv terorizma, mi ćemo te ciljeve ostvariti i u borbi protiv neonacizma i, naravno, kaznićemo zločince - poručio je ruski lider, prenosi RIA Novosti.

Putin je danas posetio memorijalni kompleks Grad anđela, gde je sahranjeno 266 od 334 poginulih u terorističkom napadu na školu br. 1 u Beslanu 2004. godine.

On je položio cveće na "Drvo tuge" – spomenik poginulim taocima, kao i na spomenik vojnicima specijalnih jedinica "Alfa" i "Vimpel" koji su poginuli tokom napada na školsku fiskulturnu salu, u kojoj su militanti držali taoce tri dana.

BONUS VIDEO:

RUSI NA POZICIJI: Viđeni tenkovi u Kurskoj oblasti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!