POLICIJA UPALA U VILU ENDRJUA TEJTA: Razlog pretresa krajnje neverovatan

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

21. 08. 2024. u 07:51

SPECIJALNE policijske jedinice jutros rano su upale u vilu Endrua Tejta u Bukureštu.

ПОЛИЦИЈА УПАЛА У ВИЛУ ЕНДРЈУА ТЕЈТА: Разлог претреса крајње невероватан

FOTO: AP/Tanjug

Kako su naveli iz policije, četiri pretresa obavljena su u sredu ujutru i to u okrugu Ilfov i u Bukureštu, a u vezi sa istragom oko krivičnih dela stvaranje organizovane kriminalne grupe, trgovina maloletnicima, trgovina ljudima, polni odnos sa maloletnikom, uticaj na izjave i pranje novca.

Izvori bliski istrazi navode da su na meti braća Endru i Tristan Tejt.

- Danas, 21. avgusta 2024, tužioci Uprave za istraživanje organizovanog kriminala i terorizma – zajedno sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ilfov, sproveli su četiri naloga za pretres kuće u okrugu Ilfov i opštini Bukurešt, u krivični predmet koji se odnosi na izvršenje krivičnih dela formiranje organizovane kriminalne grupe, trgovina maloletnicima, trgovina ljudima, obljuba sa maloletnim licem, uticaj na izjave i pranje novca - saopštili su iz policije. 

Podsetimo, Endrju Tejt, uticajni influenser, koji čeka na suđenje u Rumuniji zbog optužbi za trgovinu ljudima i silovanje, izgubio je pravo na žalbu na presudu suda koja ga sprečava da putuje van te zemlje.

Tejt je optužen sredinom 2023. zajedno sa svojim bratom Tristanom i dve Rumunke osumnjičene za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena, što su oni negirali.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MARINKO MADŽGALJ BI DANAS SLAVIO 46. ROĐENDAN: Večiti dečak je otišao prerano - porodica i prijatelji se još uvek ne mire sa gubitkom