"DA LI JE LJUDSKI ŽIVOT SKUPLJI OD 10 EVRA?": Nova drama u Grčkoj, čovek umalo stradao zbog bizarnog razloga

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

21. 08. 2024. u 18:39

U popularnom grčkom letovalištu Skala Furka juče je čovek zamalo izgubio život, i to ni manje ni više, nego zbog gume za plivanje.

ДА ЛИ ЈЕ ЉУДСКИ ЖИВОТ СКУПЉИ ОД 10 ЕВРА?: Нова драма у Грчкој, човек умало страдао због бизарног разлога

FOTO: Tanjug/AP

Celu situaciju preneo je muškarac u popularnoj grupi Grčka info. On je ispričao kako je otac dvoje dece pokušao da spasi gumu za plivanje koju su nosili talasi i tom prilikom morali su da reaguju spasioci.

- Juče u Skala Furci otac dvoje dece je "hrabro" krenuo za gumom za plivanje koju su poneli talasi. Zaista se radilo odličnom plivaču ali je more nosilo gumu sve dalje i daleko od obale on je uspeo da je stigne. Kako je očigledno bio iscrpljen i na svu sreću se držao za gumu morala je reagovati spasilačka služba i skuterom je vraćen na obalu. Da li je ljudski život skuplji od 10 evra? - napisao je u pomenutoj grupi.

Mnogi su komentarisali kako je to ipak previše i kako je važno da budemo pažljivi, a u jednom komentaru videli smo da nije jedini koji bi tako rizikovao život.

- Posidiju letos labud, flamungos, odleteo brzinom svetlosti iako nije bilo jakog vetra. Čovek je hteo da krene za dušekom, al ga odgovoriše kad su videli da je vrag odneo šalu i da dušek leti bukvalno - pisalo je u komentaru.

- Bukvalno sveke godine vidim više takvih situacija i slučajeva kako odlaze baš daleko od obale zbog neke šarene naduvane gume... - glasio je drugi komentar.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: PAKISTAN LANSIRAO PRVU BALISTIČKU RAKETU: Projektil opremljen jedinstvenim navigacionim sistemom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Zašto ljudi pravdaju i brane počinioca masakra u Gimnaziji u Sanskom Mostu?