TRAMP NA GOVORNICI OGRAĐEN NEPROBOJNIM STAKLOM: Prvi skup od atentata održan uz jake mere bezbednosti (VIDEO)

Tanjug

22. 08. 2024. u 08:55

REPUBLIKANSKI predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp govorio je u sredu u Severnoj Karolini, na prvom javnom skupu otkako je prošlog meseca ranjen u pucnjavi na mitingu u mestu Batler u državi Pensilvanija, a prostor oko govornice za kojom je stajao, bio je ograđen neprobojnim staklom.

ТРАМП НА ГОВОРНИЦИ ОГРАЂЕН НЕПРОБОЈНИМ СТАКЛОМ: Први скуп од атентата одржан уз јаке мере безбедности (ВИДЕО)

Foto: AP

Nakon pucnjave u kojoj je Tramp pogođen u uho, jedan čovek poginuo, a dve osobe ranjene, tajna služba je izdala privremenu preporuku da bivši predsednik drži mitinge samo u zatvorenim prostorima, međutim, prošle nedelje je saopšteno da će se na skupovima na otvorenom koristiti neprobojno staklo, prenosi Gardijan.

Trampov nastup u Severnoj Karolini deo je kontrakampanje tokom nedelje u kojoj se održava Demokratska nacionalna konvencija u Čikagu, navodi londonski dnevnik.

Skup u gradu Ešborou je otvoren kratkim, jednominutnim govorom republikanskog kanidata za potpredsednika Džej Di Vensa, a Tramp je potom pozvao na binu kandidata za guvernera Severne Karoline Marka Robinsona, za koga je Tramp u prolazu rekao da je "smršao mnogo u poslednjih nekoliko meseci".

Tramp je više puta nazivao Kamalu Haris "drugaricom Kamalom" i ponovio svoju tvrdnju da je Harisova kandidatkinja ekstremne levice.

BONUS VIDEO: PAKISTAN LANSIRAO PRVU BALISTIČKU RAKETU: Projektil opremljen jedinstvenim navigacionim sistemom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta