PUTIN SNIMLJEN KAKO LJUBI KURAN: Pogledajte neočekivan gest ruskog predsednika prilikom posete Čečeniji (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

22. 08. 2024. u 22:32

NA društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi ruski predsednik Vladimir Putin kako ljubi primerak Kurana tokom svoje posete Čečeniji ove nedelje, u trenutku kada Ukrajina nastavlja svoje iznenadne prekogranične operacije.

ПУТИН СНИМЉЕН КАКО ЉУБИ КУРАН: Погледајте неочекиван гест руског председника приликом посете Чеченији (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/ Sputnik Türkiye

Putin se tokom posete sastao s čečenskim liderom Ramzanom Kadirovom, s kojim je obišao novoizgrađenu džamiju "Isaa, a.s." u glavnom gradu Groznom. Tom prilikom, ruskom predsedniku je uručen primerak Kurana ukrašen zlatom, koji je on pred kamerama poljubio.

Cilj ove nenajavljene posete pretežno muslimanskoj republici bio je da ohrabri vojne dobrovoljce koji se obučavaju u Čečeniji pre nego što budu poslani na ukrajinski front, gde Rusija i dalje trpi značajne gubitke.

Ovaj događaj dolazi u vreme intenzivnih vojnih tenzija, dok ukrajinska vojska nastavlja operacije u ruskoj regiji Kursk. Čečenske snage, lojalne Kadirovu, raspoređene su zajedno s ruskom vojskom kako bi se suprotstavile ukrajinskom napredovanju.

(Alo)

BONUS VIDEO: MAGIČNA ETNA: Pogledajte spektakularnu erupciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!