TRAMP OSUDIO GOVOR KAMALE HARIS: Nije spominjala Kinu, Rusiju ni Ukrajinu

Novosti online

23. 08. 2024. u 08:23

BIVŠI predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i posebno ukazao na stvari koje nije spominjala u svom 45-minutnom govoru.

ТРАМП ОСУДИО ГОВОР КАМАЛЕ ХАРИС: Није спомињала Кину, Русију ни Украјину

Foto: Tanjug


- Nije spomenula Kinu, nije pomenula energiju, nije spomenula Rusiju i Ukrajinu, nije spomenula glavne teme današnjice koje uništavaju našu državu - naveo je Tramp na platformi "Trut soušal" (Truth Social) ubrzo nakon što je Harisova završila svoj govor. 

Takođe je spomenuo da u SAD postoji 60 miliona ljudi koji žive u siromaštvu i da "čak ni ona (Kamala Haris) ne govori o njima", prenosi Foks njuz (Fox News).

- Nema posebnih programa, samo priča, nema delanja - Zašto to nije uradila pre tri i po godine - napisao je Tramp u objavi.

Takođe je nazvao Kamalu Haris "radikalnom marksistkinjom" i rekao da se ona "zalaže za nesposobnost i slabost".

Harisova je u svom govoru nazvala Trampa "neozbiljnim čovekom" i rekla da su "posledice vraćanja Donalda Trampa u Belu kuću izuzetno ozbiljne".

- On (Tramp) ne bi poboljšao vaš život, ne bi ojačao našu nacionalnu bezbednost, već bi služio jedinom klijentu koga je ikada imao - sebi - rekla je Haris.

Poslednje večeri Demokratske nacionalne konvencije, Kamala Haris je i zvanično prihvatila da bude predsednički kandidat te stranke.

BONUS VIDEO: TRAMP SLETEO U MILVOKI: Pojačana bezbednost nakon pokušaja atentata

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje